• 30-dagars Nöjd-Hund-Garanti
Snabb leverans direkt hem

Fraktpolicy

På Dogbelt.se använder vi följande fraktalternativ:


PostNord
2-4 vardagar (Sverige); 2-7 vardagar (EU); 5-10 vardagar (International ex EU).
 Leverans till din brevlåda. 
Kräver en folkbokföringsadress alternativt korrekt c/o adress.

Fraktpriser: Sverige 55 SEK; Europa €12; Internationellt utanför Europa: €20. Ev tull och därmed tillhörande utgifter bekostas av kunden.
Din beställning skickas som så kallat Varubrev med kvittens. Önskar du få din leverans utan kvitten kan du göra det valet i en länk Postnord skickar till dig i samband med din leverans.
Vid så kallat röda dagar samt helgdagar kan leveranstiden försenas pga hög belastning hos fraktbolagen. Om varan du beställt finns i lager skickar vi den vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar. Fraktbolagets leveranstid tillkommer och beror på var i landet du bor.
Vid leveransproblem vänligen kontakta Postnord: 0771- 333 310
 
Leverans till ombud


Om leverans sker till ombud ligger din försändelse kvar hos ombudet i sju (7) dagar, därefter går det i retur till oss. Vi kommer då att ta ut en avgift på 200kr/€40 för outlöst paket.
 
Postbox


Vi kan inte skicka paket till postbox. För att vi ska kunna skicka en order krävs det att vi har en giltig gatuadress.

Skicka varor utan kvittens


Om du kan välja fraktalternativ ”utan kvittens” så tar varken fraktbolaget eller Dogmatters något ansvar för ordern efter att varan har lämnats av hos dig. Under transporten till dig så ansvarar vi för försändelsen men när fraktleverantören har lämnat ordern räknas det som kvitterat. Om din order skulle försvinna eller skadas efter avställning så har du ingen rätt till ersättning från vare sig fraktbolaget eller Dogmatters. Välj endast detta alternativ om du känner dig trygg med att din försändelse kan stå utanför din dörr innan du har en möjlighet att ta emot den.
Behövs portkod så ange den i kassan så att fraktbolaget kommer åt din dörr, annars tas paketet i retur till Dogmatters, på din bekostnad.

Spåra paket


När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. I leveransbekräftelsen finns en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse.
 
Fri frakt


Fri frakt gäller vid beställning >800 kr (SE), >€120 (Europa) och >€150 (Internationellt utanför Europa).
 
Outlöst paket


För paket som inte löses ut hos ombud förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakten, expeditions och hanteringsavgift om 200 kronor/€30.


Kontakta oss


Dogmatters International AB


Postadress: Box 58, 39120 Kalmar, Sverige.
Returadress: Furulidsvägen 15, 394 77 Kalmar, Sverige.