• 30-dagars Nöjd-Hund-Garanti
Snabb leverans direkt hem

Omdömen

Gösta har pga ett diskbråck svårt att gå med både halsband och sele. Med Dogbelt fungerar det jättebra. /Elin med Newfoundland Gösta.
 
Dogbelt gör att Scilla nosar mer naturligt tycker jag, så som när vi har henne lös i skogen. /Alva (Storpudel)
 
Det kändes ovant i början, men det är uppenbara fördelar, särskilt för hunden då hon inte stryps, och för att promenaden blir lugnare. Det fungerar också bra när hon uträttar sina behov. /Kenth med Boxern Selma.
 
Leia drar mindre i kopplet med Dogbelt jämfört med hennes normala sele. Det är så mycket enklare att promenera henne nu. Hon är också helt oberörd av att ha det på sig. /Åsa & Lasse med Schäfern Leia.
 
Jag upplever inte att hon på något sätt begränsas i sina aktiviteter av Dogbelt under promenader, dvs jag noterar ingen förändring i hennes sniffande, kissande, bajsande eller att gå upp i trav under kortare perioder. /Anna med Riesenschnauzer.

Thriller (Australian Shepherd) går oftast lös utan koppel. Med Dogbelt är det ingen skillnad på hur han beter sig, han är helt opåverkad, han jagar kaniner och uträttar sina behov. /Signe.

 

Kommentarer från veterinärer

 -Dogbelt tillåter hunden att kommunicera mer fritt med sitt huvud och framkropp. Detta kan sänka hundens nivåer av stress och aggression när ni möter andra hundar.


-Många hundar använder alltid samma halsband eller sele, vilket belastar samma leder, muskler, skelett och hud. Dogbelt erbjuder variation och avlastning från detta.